Vali Tapsız, Asker ve Öğrencilerle Doğa Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Tapsız, Asker ve Öğrencilerle Doğa Yürüyüşü Yaptı

Vali Tapsız, Asker ve Öğrencilerle Doğa Yürüyüşü Yaptı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde, Polateli İlçesine bağlı tarihi Ravanda Kalesi’nde düzenlenen “Doğa Yürüyüşü” etkinliğine katıldı.

12.05.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde, Polateli İlçesine bağlı tarihi Ravanda Kalesi'nde düzenlenen "Doğa Yürüyüşü" etkinliğine katıldı.

Çevreye ve doğaya dikkat çekmek, hareketli ve sağlıklı yaşamak ve asker ile vatandaş arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen doğa yürüyüşüne Polateli Lisesi öğrencileri de katıldı.

Yürüyüşün ardından Ravanda Kalesi'nde incelemelerde bulunan Vali Tapsız, buradan Beşenli Köyü'nde bulunan tarihi çınar ağcının altında öğrencilerle ve burada piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşü programına Vali Süleyman Tapsız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Jandarma Teşkilatı mensupları ile öğrenciler katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tapsız, Asker ve Öğrencilerle Doğa Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement