Kilis Valisi Tapsız'dan Başsavcı Çiçekli'ye Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kilis Valisi Tapsız'dan Başsavcı Çiçekli'ye Veda Yemeği

Kilis Valisi Tapsız\'dan Başsavcı Çiçekli\'ye Veda Yemeği

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Erzurum'a atanan Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli onuruna veda yemeği verdi.

26.03.2014 10:59  Güncelleme: 11:06

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Erzurum'a atanan Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli onuruna veda yemeği verdi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 22 Mart 2014 tarihli ve 607 sayılı kararnamesiyle 2 buçuk yıldır görev yaptığı Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli onuruna Kilis Polis Evi'nde veda yemeği verildi.

Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, "Öncelikle bu yemeği tertip ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. 2 buçuk yıldır Kilis'te görev yapmaktayım. Kilis'te adalet, özgürlük ve güvenlik dengesini en iyi şekilde kurmaya çalıştık. Sayın Valim bizlere devamlı destek oldu. Kilis bizim için büyük bir mutluluk ve onurdu. Sizlerden ayrılmak, sizlerden uzaklaşmak gerçekten zor olacak. Her şey için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Tapsız ise şunları söyledi:

"Kilis Cumhuriyet Başsavcımız Ahmet Çiçekli, son kararnameyle Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanması münasebetiyle düzenlediğimiz yemekte birlikteyiz. Sayın Başsavcımızın görevde bulunduğu süre içerisinde Valiliğimizle, güvenlik birimlerimizle ve diğer kurumlarla işbirliği içerisinde görevini ifa etmiştir. Bu işbirliği ve koordinasyon kentteki huzur ve güven ortamının korunmasında, yürütülmesinde oldukça önemlidir. Bu diyalog kentin iyi bir noktaya gelmesinde çok önemli bir unsurdur."

Tapsız; Başsavcı Çiçekli'ye bundan sonraki hayatında sağlık,mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.

Polis evinde Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli onuruna verilen yemeğe; Kilis Valisi Süleyman Tapsız,, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Komutanı Necmi İnce, Kilis Milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Fuat Karakuş, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Adalet Komisyonu Başkanı Şeyhmuz Akçakaya, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İsmail Güvenç, Vali Yardımcısı Tolga Toğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemirdaire amir ve müdürleri katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis Valisi Tapsız'dan Başsavcı Çiçekli'ye Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement