Vali Toprak, Yüksekova'daki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak, Yüksekova'daki Çalışmaları İnceledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın Yüksekoava'da incelemelerde bulunması Vali Toprak'ın inşaatlarda incelemeleri Vali Toprak, Yüksekova'daki çalışmaları inceledi Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yaparak, incelemelerde bulundu.

14.07.2016 16:14

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın Yüksekoava'da incelemelerde bulunması

Vali Toprak'ın inşaatlarda incelemeleri

Vali Toprak, Yüksekova'daki çalışmaları inceledi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yaparak, incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, ilçenin sorunlarının görüşülüp hızlı şekilde sonuç alınması amacıyla kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Toprak, sıkıntıları dinledi.

Binaların yıkımıyla ilgili yaşanan ve yaşanabilecek sorunların çözümüne yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda ele alınan kararların yetkili mercilere iletileceği belirtildi.

Toplantının ardından, terör saldırıları nedeniyle tahribatın en çok yaşandığı Cumhuriyet Mahallesi'ne giden Vali Toprak, vatandaşların hasarlı evleriyle ilgili metrekare bazındaki itirazlarını değerlendirmek amacıyla iki binanın önünde yapılan ölçüm çalışmalarını izledi.

Çalışmalarla ilgili Yüksekova Kaymakamlığı ile sahada ölçüm ve yıkım çalışması yürüten ekiplerin yetkililerinden bilgi alan Toprak, yıkım çalışmaları öncesi yeni ekipler oluşturulduğunu ve mülk sahibi vatandaşların nezaretinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Elde edilen sonucun daha önce yapılan değerlendirmelere göre çok fark içermediğini söyleyen Toprak, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaların hassasiyetle yürütüleceğini belirtti.

Toprak, eşya yardımı işlemleri için de mevcut dört kişilik ekibin sekiz kişiye çıkarıldığını aktardı.

Vali Toprak, Yüksekova\'daki Çalışmaları İnceledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Toprak, Yüksekova'daki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement