Vali Tuna Çan'da - Son Dakika
Yerel

Vali Tuna Çan'da

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Çan ilçesinde bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu.

30.05.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Çan ilçesinde bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu.

Çan Kaymakamı Hasan Gözen, Yenice Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Terzialan Belediye Başkanı Bahattin Sağın, Çan Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sercan Canbaz, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar tarafından karşılanan Tuna, ilk olarak ilçeye bağlı Duman köyünü ziyaret etti. Vali Tuna, burada köylülerle bir araya gelerek sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Duman köyü muhtarı Hikmet Salman, Tuna'yı köylerinde ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını ve ilk defa bir valinin ziyaretlerine geldiğini belirtti.

Salman, İl Valisinin vatandaşla sürekli iç içe iletişim halinde olmasından ve bizzat köyleri ziyaret ederek sorunları mahallinde dinlemesinden büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Vali Güngör Azim Tuna da köydeki çocuklara oyuncak, eğitim seti ve satranç takımı hediye etti. Duman köyü ziyaretçi defterini imzalayan Tuna, daha sonra Hurmaköy'e geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Tuna, ziyaretlerde Çan'ın birlik ve beraberlik örneği veren ilçelerden olduğunu güzel ve verimli bir gün geçirdiğini belirterek, Kaymakam Belediye Başkanı ve vatandaşlara teşekkür etti.

Ziyaretleri kapsamında Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi'ni de ziyaret eden Vali Tuna, burada zihinsel engellilerle bir araya geldi. Engellilerin eğitim merkezinde yaptıkları faaliyetleri izleyen Vali Tuna engellilere eğitim seti hediye etti.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Resim ve Rölyef Sergisi'nin açılışını da gerçekleştiren Tuna, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çan Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) Okul Müdürü Doç. Dr. Doç. Dr. Özcan Özen, okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Tuna, ziyaretleri kapsamında ilçede bulunan Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur'a da nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Tuna Çan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement