Vali Yerlikaya Sığınmacılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vali Yerlikaya Sığınmacılarla Buluştu

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Karkamış ilçesindeki Geçici Barınma Merkezinde kalan Suriyeli sığınmacılarla bir araya geldi.

17.06.2016 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Karkamış ilçesindeki Geçici Barınma Merkezinde kalan Suriyeli sığınmacılarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Geçici Barınma Merkezi'nde incelemede bulunan Vali Yerlikaya, sunulan hizmetler konusunda yetkililerden bilgi aldıktan sonra Suriyeli misafirler ve mahalle sorumlularının talep ve dileklerini dinledi.

Suriyeli Hindevi ailesini çadırlarında ziyaret eden Yerlikaya, burada çocuklarla bir süre sohbet etti.

Yerlikaya, tedavi ihtiyacı bulunan Muhammed isimli çocuğun tedavisinin tamamlanacağını belirtti.

Daha sonra pazar yerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Vali Yerlikaya, burada Suriyeli esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada, devlet olarak Suriyeli sığınmacılara en güzel şekilde hizmet verebilmek için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Yerlikaya, "Hemşehrilerimiz burada sizleri ensar ruhuyla beş yıldan beri gönül kapılarını açarak, misafir ediyor. Hepimiz için zor bir imtihanı başarıyla verme zamanıdır. Birbirimizi daha iyi anlamak durumundayız. Sizlerin daha iyi şartlarda bir misafirlik sürebilmeniz için gayret ediyoruz. Burada dile getirilen ihtiyaçlar en kısa sürede giderilecektir. Şimdiden Kadir Gece'nizi ve bayramınızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya'ya Karkamış Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya Sığınmacılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement