Vali Yıldırım'dan Emniyet Müdürü Şen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Yıldırım'dan Emniyet Müdürü Şen'e Ziyaret

Vali Yıldırım\'dan Emniyet Müdürü Şen\'e Ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, son emniyet müdürleri kararnamesiyle Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fahrettin Şen’i makamında ziyaret etti.

17.11.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, son emniyet müdürleri kararnamesiyle Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fahrettin Şen'i makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Aziz Yıldırım, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışan ve bu uğurda birçok fedakarlık gösteren tüm emniyet mensuplarına hayırlı vazifeler dileyen Vali Yıldırım, Emniyet Müdürlüğünün Valilik ile iç içe görev yaptığını ve birçok zamanda mesailerini paylaştığını belirtirken, kentteki bu güzel ortamın devamlılığını sağlamak için tüm kurum ve kuruluşların uyum içerisinde olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Aziz Yıldırım'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ise, Vali Aziz Yıldırım'ın destekleri ve talimatlarıyla Afyonkarahisar'da daha huzurlu ve daha güvenli bir ortam sağlanacağına, bu uğurda da cansiperane, özverili, kararlı ve korkusuzca görevlerini yerine getireceklerini söyledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yıldırım'dan Emniyet Müdürü Şen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement