Vali Zahteroğulları'ndan Mudurnu Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Zahteroğulları'ndan Mudurnu Ziyareti

Vali Zahteroğulları\'ndan Mudurnu Ziyareti

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, "Turizm, doğal güzellikler ve kaynakların yanı sıra, konaklama, sunulan yemekler ve verilen hizmetlerle oluyor" dedi.

21.11.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, "Turizm, doğal güzellikler ve kaynakların yanı sıra, konaklama, sunulan yemekler ve verilen hizmetlerle oluyor" dedi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri tarafından düzenlenen programa katılan Vali Zahteroğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'nun bir turizm şehri olduğunu söyledi.

"Turizm dediğimiz şey, sadece doğayla gezip görmeyle olmuyor" diyen Vali Zahteroğulları, şöyle konuştu:

"Turizm, doğal güzellikler ve kaynakların yanı sıra, konaklama, sunulan yemekler ve verilen hizmetlerle oluyor. Görülecek, dinlenilecek ve eğlenilecek yerlerle, bütün imkanları sunmakla turizm şehri ve ya kenti turizm ülkesi olunuyor. Bu nedenle global turizm anlayışımızın ve gayretimizin bir parçası olarak görüyorum."

Vali Zahteroğulları, turizm için yemek kültürünün önemli faktör olduğunu vurgulayarak, "Başka yerlerden gelen insanların çoğu yöresel yemeği tercih eder. Hatta sadece bunu tatmak için buraya gelecektir" ifadesini kullandı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Zahteroğulları'ndan Mudurnu Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement