Valilik Aday Memurları Yemin Ederek Asil Devlet Memurluğuna Başladılar - Son Dakika
Yerel

Valilik Aday Memurları Yemin Ederek Asil Devlet Memurluğuna Başladılar

Valilik Aday Memurları Yemin Ederek Asil Devlet Memurluğuna Başladılar

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce 2012 ve 2013 yıllarında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) nda başarılı olarak Manisa Valiliği’nde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Hizmetli unvanlarında göreve başlayan Gökmen Balım, Ergün Tan, Abdullah Atsızatar ve Turgay Okumuş yemin ederek asaleten göreve başladılar.

12.05.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce 2012 ve 2013 yıllarında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) nda başarılı olarak Manisa Valiliği'nde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Hizmetli unvanlarında göreve başlayan Gökmen Balım, Ergün Tan, Abdullah Atsızatar ve Turgay Okumuş yemin ederek asaleten göreve başladılar.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 54. ve 55. maddeleri gereğince Valilik birimlerinde aday memur olarak atamaları yapılarak temel eğitim, hazırlayıcı eğitim ve staj programlarını başarıyla tamamlayıp Kanunun 58. maddesi gereğince asli memur olmaya hak kazanan memurlar için Manisa Valiliği Brifing Salonunda yemin töreni düzenlendi.

Yemin törenine Vali Abdurrahman Savaş, Vali Yardımcıları Necmettin Yalınalp, Sıdkı Zehin ve Mehmet Yüce ile Valilik Birim Müdürleri, yemin eden memurlar ve Valilik personeli katıldı.

Vali Abdurrahman Savaş, yemin töreninde yaptığı konuşmada, "Sizlerin memuriyetin onurunu temsil eden değil, millete hizmet eden görev anlayışı ile Manisa'da ve daha sonra belki görev yeriniz başka yerler olursa, orada vatandaşa en iyi şekilde hizmet edip onun devletten beklediği hizmeti en iyi şekilde, kanunlara uygun ve kaliteli olarak alması için gayret sarf etmeniz lazım. Temel eğitimlerde de arkadaşlarınız bu hususta gerekli açıklamalarda bulundular. Ben bu anlayış içerisinde hizmet edeceğinize yürekten inanıyorum, sizlere başarılar diliyorum. Şu anda bir başlangıç yaptınız. Uzun hizmet yıllarınız var. İnşallah hem başarılı, vatandaşın memnuniyetini sağlayan bir anlayışla onun önceliğini, sonra hem birey olarak hem de ailenizle birlikte mutlu olacağınız bir hizmet yılı diliyorum" dedi.

Vali Savaş'ın konuşmasının ardından Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni unvanıyla görev yapan Gökmen Balım, Ergün Tan ile hizmetli Abdullah Atsızatar ve Turgay Okumuş yemin ederek asaleten göreve başladılar. Yemin töreninin ardından Vali Savaş memurları tebrik ederek yemin belgelerini verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilik Aday Memurları Yemin Ederek Asil Devlet Memurluğuna Başladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement