Valinin Yetiştirme Yurdu Ziyaretinde İlginç Diyaloglar Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Valinin Yetiştirme Yurdu Ziyaretinde İlginç Diyaloglar Yaşandı

Valinin Yetiştirme Yurdu Ziyaretinde İlginç Diyaloglar Yaşandı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret ettiği Sevgi Evleri’nde kalan minik çocukları makam aracına bindirerek, gezdirdi.

03.10.2014 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret ettiği Sevgi Evleri'nde kalan minik çocukları makam aracına bindirerek, gezdirdi. Gaziantep'ten tanıdığı Vali Kamçı'yı Malatya Kız Yetiştirme Yurdu'nda görünce şaşıran genç kız ile Kamçı arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Vali Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Malatya Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukları ziyaret etti. Vali Kamçı'nın Gaziantep Valiliği sırasında bu ildeki yetiştirme yurdunda kalan genç bir kız, Vali Kamçı'yı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Vali Kamçı'nın "Sen benim buraya geleceğimi biliyor muydun?" sorusuna genç kız, "Şaşırdım biraz" cevabını verdi. Vali Kamçı, "Nasıl şaşırdın. Sen Malatya'ya vali olarak gelmemden memnun değilsin galiba" esprisini yaptı. Genç kız ise, valinin değiştiğini bilmediğini ve kendilerini yurtta görünce şaşırdığını söyledi. Bunun üzerine Vali Kamçı, "Valinin değiştiğini bilmiyor musun, sana söylemediler, beni görünce de bu adam burada ne yapıyor dedin" diyerek genç kız ile olan esprili diyaloğunu sürdürdü.

Sevgi Evleri ziyaretinde ise Vali Kamçı'ya balkona çıkan minik bir kız çocuğu "Dede" diye bağırdı. Vali Kamçı'nın "Ne diyorsun kız?" sorusuna ise minik kız "Gel" diyerek karşılık verdi. Vali Kamçı balkona yaklaşınca "Dede" diye bağıran minik kız sustu.

Vali Kamçı, Sevgi Evleri'nde kalan bazı çocukları makam aracına bindirerek, kampus alanı içerisinde gezdirdi. Çocuklar makam aracının önündeki yanıp sönen ışıklara merakla bakınca Vali Kamçı da yere çömelerek çocuklara ışıkları gösterdi ve her geldiğinde onları gezdireceğini söyledi.

Huzurevini de ziyaret eden Vali Kamçı, burada yaşlılarla sohbet edip, bayramlarını kutladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valinin Yetiştirme Yurdu Ziyaretinde İlginç Diyaloglar Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement