Van- Bahçesaray Yolunda Kar Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Van- Bahçesaray Yolunda Kar Mücadelesi

Van- Bahçesaray Yolunda Kar Mücadelesi

Van- Bahçesaray yolunda kar mücadelesi Kardan bir aydır kapalı olan Van- Bahçesaray karayolunun açılması için çalışan ekiplere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ile Van Valisi İbrahim Taşyapan tatlı ikram etti.

31.01.2016 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van- Bahçesaray yolunda kar mücadelesi

Kardan bir aydır kapalı olan Van- Bahçesaray karayolunun açılması için çalışan ekiplere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ile Van Valisi İbrahim Taşyapan tatlı ikram etti.

İncelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Van Valisi İbrahim Taşyapan ile birlikte karla mücadelenin yapıldığı 2 bin 985 rakımlı Karabet Geçidi'ne gitti. Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, burada kar savurma aracı rotatifi kullandı. Yaklaşık 2 metre karla kapalı yolun açılması için çalışma yürüten Karayolları ekibindeki işçilerle sohbet eden Coşkunyürek, işçilere kendi elleriyle tatlı ikram etti.

Bölgede 500 personel ve 200 iş makinesiyle karla mücadele edildiğini söyleyen Coşkunyürek, "Burada çığ tehlikesi olan bölgeler var. Çalışan arkadaşları psikolojik olarak etkiliyor. Bu konuda çalışmalarımız var. Bu çığları önceden düşürerek yok edebiliriz. Önümüzdeki yıl Bahçesaray yolundaki kar tünelimiz bittiğinde bu çalışmalar biraz daha rahatlayacak. Son 3 yılın ortalamasına baktığımızda Van ilindeki yol çalışmalarımız Türkiye genelinde birinci sırada" dedi.

Yürürken bir ara ayağı kayan Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, ekiplerle hatıra fotoğrafı çektirerek bölgeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van- Bahçesaray Yolunda Kar Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement