Van'da Banka Soygunu Girişimi Ek - Son Dakika
Güncel

Van'da Banka Soygunu Girişimi Ek

Van\'da Banka Soygunu Girişimi Ek

Polisin ikna çabaları devam ederken, soygun girişiminde bulunan Veysel Yolcudağ'ın amcası Tayyar Yolcudağ da polis tarafından olay yerine çağrıldı.

25.03.2015 01:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisin ikna çabaları devam ederken, soygun girişiminde bulunan Veysel Yolcudağ'ın amcası Tayyar Yolcudağ da polis tarafından olay yerine çağrıldı. Tayyar Yolcudağ, tüm çabalara rağmen yeğnini ikna edemedi.

REHİNENİN YAKINI OLAY YERİNE GELDİ

Bu arada, banka şubesinde bulunan rehinelerden biri olan Şahin Yerli'nin kardeşi Mustafa Yerli ve yakınları da olay yerine geldi. Mustafa Yerli, büyük endişe içerisinde olduklarını ve olayın bir an önce son bulmasını istediklerini söyledi. Yerli, "İçerdeki şahsın taleplerinin yerine getirilmesini istiyoruz. Ayrıca kimsenin burnunun kanamısını da istemiyoruz. Diken üstündeyiz ve endişe ile bekliyoruz" dedi.

Ayrıca, Veysel Yerlidağ tarafından serbest bırakılan 3 rehine ise olay yerindeki ambulansta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra evlerine bırakıldı. Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan da olay yerine gelerek gelişmeleri yerinde takip ediyor. Yönlendirme ve olay yerindeki çalışmaları Emniyet Müdürü Karaaslan tarafından yürütülürken, olay yerindeki bekleyiş ise sürüyor.

2012'DE ERDOĞAN'IN ELİNDEN ANAHTAR ALMIŞ

Bu arada, Yolcudağ'ın Van depremi sonrası yapılan ve 23 Ekim 2012 tarihinde teslim edilen TOKİ Konutunun anahtarını dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Banka Soygunu Girişimi Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement