Van'da "Geleceğimizi Kucaklıyoruz" Projesi - Son Dakika
Güncel

Van'da "Geleceğimizi Kucaklıyoruz" Projesi

Van\'da "Geleceğimizi Kucaklıyoruz" Projesi

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Erciş Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ın başlattığı "Geleceğimizi Kucaklıyoruz" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımı yapıldı ve kayak merkezinde eğlenceli bir gün...

10.03.2017 10:57

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Erciş Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ın başlattığı "Geleceğimizi Kucaklıyoruz" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımı yapıldı ve kayak merkezinde eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı.

Proje kapsamında, korunmaya muhtaç ve mağdur çocuklar ile sosyal ekonomik destek yardımı yapılan ailelerin çocuklarına unutamayacakları bir gün yaşatıldı.

İlk olarak ilçedeki bir mağazaya götürülen çocuklar, burada gönüllerince alışveriş yaptı. Kıyafet ve ayakkabı alan çocuklar ardından Erciş Belediyesi Başkan Vekili Yaşar ile kahvaltıda buluştu.

Çocuklar yaptıklarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Yaşar'a teşekkür etti.

Erciş Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sinan Zortul, çocukların yarınların umudu olduğunu söyledi.

Zortul, şöyle konuştu:

"Merkez olarak çocuklara psikolojik destek ve sosyal sorunlarını çözme becerisini kazandırmaya yönelik rehberlik danışmalık hizmetleri yürütüyoruz ve hizmet modellerimizi de geliştirmeye çalışıyoruz. Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamımız Yaşar'ın hayata geçirdiği proje için kendisine çocuklarımız ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum. Biz biliyoruz ki çocuğa verilebilecek en güzel hediye zamandır."

Kahvaltının ardından çocuklar, Gevaş ilçesindeki Abalı Kayak Merkezi'ne götürüldü. Burada kızaklarını alan çocuklar gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir gün yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'da 'Geleceğimizi Kucaklıyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement