Van'da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Paketi - Son Dakika
Güncel

Van'da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Paketi

Van\'da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Paketi

Van'da Ramazan ayı nedeniyle Ticaret Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası tarafından hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

29.06.2015 15:10

Van'da Ramazan ayı nedeniyle Ticaret Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası tarafından hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtan Van TSO ve Van Ticaret Borsası bu yıl da 1550 aileyi sevindirdi. Ramazan ayında dayanışma kültürünün arttığını belirten Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, bu yıl iftar sofrası da kurduklarını söyledi. Takva, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da TOBB'un desteği ile yardıma muhtaç 800 aileye gıda yardımı yaptık. Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Oda olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hazırladığımız gıda paketlerini ulaştırdık. Ayrıca Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar soframız ile bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

TİCARET BORSASI 750 AİLEYE ULAŞTI

Van Ticaret Borsası tarafından da daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi 750 aileye temel gıda paketleri dağıtıldı. Yapılan yardımların Ramazan'ın ruhunu yansıttığını söyleyen Meclis Başkanı Nayif Süer, "Bu yıl yaklaşık 750 paketten oluşan yardımları Ramazan arifesinden başlayarak hızlı bir şekilde dağıtıyoruz. Ramazan ayı kardeşlik duygularının pekiştiği güzide bir zaman dilimi. Sürekli yapmamız gereken ancak çoğu kez ihmal ettiğimiz bir husus burada önem kazanıyor. 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' şuuruyla hareket edip zor durumda olan, ihtiyacı olan kardeşlerimize ulaşmalı, onların sofrasına gücümüz nispetince katkıda bulunmalıyız" dedi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement