Van'da Terör Operasyonu; 3 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Van'da Terör Operasyonu; 3 Tutuklama

Van\'da Terör Operasyonu; 3 Tutuklama

Van'da terör operasyonu; 3 tutuklamaVAN'ın Bostaniçi Mahallesi'nde polisin bir eve yaptığı operasyonda, gözaltına alınan 1 PKK'lı terörist ile kaldığı evde bulunan 2 kişi tutuklandı.

14.10.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da terör operasyonu; 3 tutuklama

VAN'ın Bostaniçi Mahallesi'nde polisin bir eve yaptığı operasyonda, gözaltına alınan 1 PKK'lı terörist ile kaldığı evde bulunan 2 kişi tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekipleri, 26 Eylül günü Bostaniçi Mahallesi'nde bir eve PKK'lı teröristlerin girdiği ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, 27 Eylül günü saat 00.30'da eve operasyon düzenlerken, bir şüpheli evin arka kısmında bulunan balkondan atlayarak kaçmaya çalıştı. Ekiplerin çevrede yaptığı aramalarda, evin eklentilerinde yakalanan F.B. adlı PKK'lı terörist ile kaldığı evde bulunan S.O, V.O. ve F.O. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorguları tamamlanıp mahkemeye sevk edilen PKK'lı terörist F.B., ile ona yardım ettikleri gerekçesiyle F.O., ve S.O., tutuklanırken diğer şüpheli V.O ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Murat ÇAĞLAR/ VAN,(DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Terör Operasyonu; 3 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement