Van'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Yaşam

Van'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 5 Yaralı

Erciş'te takla atan araçtaki 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

29.11.2015 02:32  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Salih Korkmaz'ın kullandığı 34 BK 2744 plakalı hafif ticari araç, Erçiş- Adilcevaz karayolunda sürücünün köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı esnada takla attı.

Kazada, sürücü Korkmaz'ın (34) yanı sıra araçta bulunan İbrahim (5), Esmanur (3) ve Evin Çevik (1) ile Mahmut Oral (17) ve Dilek Korkmaz (23) yaşamını yitirdi.

Yaralanan Melek (22), Bülent (26) ve Gülizar Çevik (2) ile Murat (24) ve Zeynep Oral (48) Erciş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Van\'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 5 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Van'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gerçekler: ölenlere allah rahmet yaralılarada acil şifalar diliyorum kürt halkın başı sağolsun 22 15 Yanıtla
  • Abuzer dağ: Allah rahmet etsin yaralı lara acil şifa dileriz 0 0 Yanıtla
  • Abuzer dağ: Allah rahmet etsin ailesine sabır 0 0 Yanıtla
  • hasan zorlu: Basımız sağ olsun hala inanmıyorum şuanda doktayım 0 0 Yanıtla
  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu
    09:45 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Efeler'de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu.

  • Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor
    09:44 Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor

    Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde enkaz altında bir bacağını kaybeden Murat Akkoç, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İrade Adımları Derneği tarafından ücretsiz olarak protez bacak takılarak fiziki tedavisi yapıldı. Kaybettiği bacağına protez takılan Akkoç, artık yürüyebiliyor.

  • Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı
    09:34 Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

  • Bitlis-Baykan kara yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapatıldı
    08:01 Bitlis-Baykan kara yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapatıldı

    Bitlis-Baykan kara yolunda meydana gelen heyelanın ardından ekiplerin çalışması sonucu yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. Heyelan sırasında yoldan geçen bir otomobildeki kişiler son anda kurtuldu. Toprak yığını ve kaya parçalarının temizlenmesinin ardından yol tekrar araç geçişlerine açıldı.

  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı
    23:22 Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı

    Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılar köyünde meydana gelen trafik kazasında araç şarampole yuvarlandı ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı
    23:17 Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı

    Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü, çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldi. Programda, çocuklara renkli uçan balonlar ve pamuk şekerler dağıtılarak minik misafirlerin yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. İftarın ardından dualar eşliğinde bereketin paylaşıldığı anlar yaşandı. Müdür Veske, programa katılan herkese desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenleneceğini müjdeledi.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement