Van'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Van'daki Cinayet

Erciş ilçesinde genç kadının evinde bıçaklanarak öldürülmesi protesto edildi Erciş Belediye Başkanı Keskin: "Bugün bu genç çiftimize reva görülen haksızlığı, zulmü, şiddeti, biz Ercişli seçilmiş kadınlar ve duyarlı tüm insanlar olarak nefretle lanetliyoruz"

11.12.2014 18:55

Erciş ilçesinde genç kadının evinde bıçaklanarak öldürülmesi protesto edildi

Acılı eş Emre Kızılkaya ile Erciş Belediyesi Eş Başkanı Diba Keskin'in de arasında bulunduğu bir grup, Büşra Çiftci Kızılkaya'nın Adnan Menderes Mahallesi TOKİ Konutları 4. Etap'taki evinin önünde toplandı.

Protesto gösterisinde konuşan Diba Keskin, kadına şiddetin dinde yeri olmadığını, cinayeti lanetlediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Bir insan fizikmen sizden güçsüz olduğu için eğer ölüme mahkum ediliyorsa biz zihnen bitmişiz demektir. Bugün bu genç çiftimize reva görülen haksızlığı, zulmü, şiddeti, biz Ercişli seçilmiş kadınlar ve duyarlı tüm insanlar olarak nefretle lanetliyoruz. Asla ve asla bu tür şeylerin peşini bırakmıyoruz, bırakmayacağımızı, takipçisi olacağımızı da buradan belirtiyoruz. Biz sizinleyiz. Bizim istediğimiz tüm kadınların birlik olması ve böyle olaylara karşı kesinlikle sesiz kalmamasıdır."

Protesto, Belediye Encümen üyesi Gülay Yılmaz'ın basın açıklamasını okumasıyla son buldu. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement