Van'daki Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Van'daki Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Van\'daki Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

VAN'ın İpekyolu İlçesi'ndeki 2 Nisan Polis merkezi ve polis evine PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla yapıtığı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

19.08.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'ın İpekyolu İlçesi'ndeki 2 Nisan Polis merkezi ve polis evine PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla yapıtığı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, patlama sonrası büyük korku ve paniğin yaşandığı görülüyor.

İskele Caddesi üzerinde bulunan 2 Nisan Polis Merkezi ve Emniyet Müdürü Suat Ekici'nin makam olarak da kullandığı polis evin yönelik gerçekleştirilen patlamada, 27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk şehit olurken, 17 yaşındaki Faruk Tam ile 19 yaşındaki Dicle Idrak hayatını kaybetti. 73 kişyi de yaralandı.

Kentin bir çok noktasından duyulan patlama büyük korkuya neden olurken, olay yeri yakınlarında bulunan bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ise yaşanan paniğin boyutlarını gözler önüne seriyor. Düğün salonu yakınlarında bulunan güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde düğün salonun çevresinde bulunan insanların patlama ile birlikte endişe içersinde koşuşturdukları, bu sırada kucağında bebek bulunan bir kadının da fenalık geçirererek yere yığıldığı görülüyor.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'daki Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement