Van - Park Halindeki Aracın Üstüne, İnşaattan Demir Parçası Düştü - Son Dakika
Güncel

Van - Park Halindeki Aracın Üstüne, İnşaattan Demir Parçası Düştü

Van - Park Halindeki Aracın Üstüne, İnşaattan Demir Parçası Düştü

Park halindeki aracın üstüne, inşaattan demir parçası düştü Van'da bulunan bir iş merkezinde başlatılan inşaat çalışmaları sırasında kurulan asansör sisteminden düşen bir demir parçası, park halindeki bir otomobile isabet etti.

25.06.2015 17:07

Park halindeki aracın üstüne, inşaattan demir parçası düştü

Van'da bulunan bir iş merkezinde başlatılan inşaat çalışmaları sırasında kurulan asansör sisteminden düşen bir demir parçası, park halindeki bir otomobile isabet etti. Can kaybının olmadığı olayda, otomobilin arka camı hasar gördü.

Olay Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi'ndeki Yıldız İş Merkezi önünde meydana geldi. Yedi katlı binaya ek olarak yapılan üç katın inşaat çalışmaları sırasında kurulan asansör sisteminden düşen bir demir parçası, aşağıda park halinde bulunan 34 FUU 65 plakalı araca isabet etti. Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı olayda, düşen demir parçası otomobilin arka camını kırdı.

Çevrede bulunan vatandaşlar inşaat çalışmalarının bulunduğu alanda herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığını belirterek, "Bu düşen demir parçası Allah korusun yoldan geçen birisine de isabet edebilirdi. Bu kadar yüksekten düşen demir parçası insanların ölmesine bile neden olabilirdi. Şans eseri park halindeki aracın üzerine düştü ve kimseye birşey olmadı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van - Park Halindeki Aracın Üstüne, İnşaattan Demir Parçası Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement