Vanlı Amca Çocuğu Atletler, Bursa'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika
Güncel

Vanlı Amca Çocuğu Atletler, Bursa'dan Madalya ile Döndü

Vanlı Amca Çocuğu Atletler, Bursa\'dan Madalya ile Döndü

VAN'da yaşayan amca çocukları milli koşucular 23 yaşındaki Suat Karabulak ve 19 yaşındaki Davut Karabulak 25 Eylül'de Bursa'da düzenlenen '15 Temmuz Şehitler Koşusu' ve 'Mustafakemalpaşa Koşusu'nda ikinci ve üçüncü olarak madalya kazandı.

01.10.2016 12:17

VAN'da yaşayan amca çocukları milli koşucular 23 yaşındaki Suat Karabulak ve 19 yaşındaki Davut Karabulak 25 Eylül'de Bursa'da düzenlenen '15 Temmuz Şehitler Koşusu' ve 'Mustafakemalpaşa Koşusu'nda ikinci ve üçüncü olarak madalya kazandı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Beden Eğitimi 1'inci sınıf öğrencisi olan Suat Karabulak ve amcasının oğlu Davut Karabulak, Bursa'nın iki ilçesinde belediyeler tarafından maraton düzenlendiğini öğrenince kente geldi. 25 Eylül'de yapılan düzenlenen koşularda rakiplerini geride bırakan Vanlı atletler ikincilik ve üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Üniversite öğrencisi atlet Suat Karabulak, 21 kilometrelik '15 Temmuz Şehitleri Koşusu'nda ikincilik, Davut Karabulak ise 23 kilometrelik 'Mustafakemalpaşa Koşusu'nda üçüncülük aldı.

Suat Karabulak, "Yarışmaya katılmayı kafaya koymuştuk. Madalya ile dönmeyi başardık. Hem ailemizi hem de sporcuları olduğumuz Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nü gururlandırdık" dedi.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vanlı Amca Çocuğu Atletler, Bursa'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement