Vanlı Kayakçı Ayçiçek Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Vanlı Kayakçı Ayçiçek Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Bolu'nun Gerede ilçesinde düzenlenen Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakaları'nda Vanlı Kayakçı Ömer Ayçiçek, Türkiye şampiyonu oldu.

18.03.2015 12:45

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Bolu'nun Gerede ilçesinde düzenlenen Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakaları'nda Vanlı Kayakçı Ömer Ayçiçek, Türkiye şampiyonu oldu.

Gerede'de yapılan ve 10 farklı kategoride gerçekleştirilen organizasyonda, 13 ilden 111 sporcunun, kategorilerinde, Türkiye Şampiyonu olabilmek için yarıştığı bildirildi.

Türkiye Kayaklı Koşu Müsabakalarına katılan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayak takımı sporcularından Ayçiçek, klasik ve serbest sitil kategorilerinde aldığı dereceler ile Türkiye şampiyonu oldu.

Ayçiçek ve Milli Kayak Antrenörü Halis Korkmaz, müsabaka dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

Antrenör Korkmaz, yaptığı açıklamada, Van'ın adını yurt içi ve yurt dışında katıldıkları birçok müsabakada aldıkları başarılarla duyurduklarını, bu başarılardan en yenisinin ise Bolu'daki Türkiye Kayaklı Koşu Şampiyonasında elde edilen birincilik olduğunu anımsattı.

Katıldıkları yarışmaların birçoğunda Türkiye şampiyonluğu, ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmenin karşılığı olarak sporcusu Ayçiçek'in olimpiyat kadrosuna davet edildiğini belirten Korkmaz, başarıdan dolayı Ayçiçek'i tebrik etti ve verdiği destekten ötürü İnanç'a teşekkür etti.

İnanç ise kentteki sporcuların her branşta aldıkları farklı dereceler kendilerini mutlu ettiklerini bildirerek Korkmaz ve Ayçiçek'i tebrik etti.

İnanç, "Ayçiçek son başarısıyla bizleri gururlandırdı. Umarım aynı başarıyı ülkemiz adına katılacağı olimpiyatlarda da sergiler" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vanlı Kayakçı Ayçiçek Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement