Vanlıoğlu Grup; Matplas Mühürleriyle Fuarda - Son Dakika
Güncel

Vanlıoğlu Grup; Matplas Mühürleriyle Fuarda

Vanlıoğlu Grup; Matplas Mühürleriyle Fuarda

Matplas; Sakarya'dan 40 farklı ürünüyle 17 ülkeye ihracat yapıyor

04.12.2014 11:13  Güncelleme: 11:19

Sakarya'nın en büyük şirketleri arasında yer alan Vanlıoğlu Grup; bünyesinde bulunan Matplas Plastik Metal Sanayi Şirketi ile MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı'na katılarak 6. Holl'de stant açtı.

Matplas Mühürleriyle Güvendesiniz

Dünyanın çeşitli yerlerindeki fuarlara katılarak, Sakarya'nın ismini sıkça duyuran Vanlıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuri Ergün; bünyesinde bulunan ve 40 farklı ürünüyle 17 ülkeye ihracat yapan Matplas Plastik Metal Sanayi Şirketi'ni Dünya'nın birçok ülkesinden ve Türkiye'nin tüm şehirlerinden gelen yerli ve yabanca katılımcı ve ziyaretçilere tanıttı. Ali Nuri Ergün fuarda ayrıca; Vanlıoğlu Grup'a bağlı şirketlerden Nehirland Country Clup Binicilik Tesisleri & Pony Resturant, Düğün ve organizasyon ile ve SPT Kimya Süperior Products Türkiye (mükemmel koruma için doğru kaplama) şirketlerinin de tanıtımını gerçekleştirdi.

Dünya'ya hizmet veriyor

Vanlıoğlu Grup'un yılların kurumsal birikimi ile plastik ve metalden mamül güvenlik mühürlerinin üretimine devam ettiklerini ifade eden Vanlıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuri Ergün; 15. Uluslararası Fuarı'nda ayrıca şirket bünyesinde bulunan, Nehirland Country Clup Binicilik Tesisleri & Pony Resturant, Düğün ve Organizasyon Şirketi ile SPT Kimya Süperior Products Türkiye şirketlerinin de bulunduğumu söyledi. Vanlıoğlu;" Üretimimiz Söğütlü'de bulunan 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde 21 bin 500 metrekare açık alan 4 bin metrekare kapalı alana sahip Matplas Plastik Metal Sanayi fabrikasında, teknolojik makina teçhizat ekipmanlar vasıtasıyla uzman teknik personelimiz tarafından yapılmaktadır. Güvenlik mühürleri üretim sektöründe lider bir firma olarak yoluna devam eden şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktadır" dedi.

40 farklı ürünüyle 17 ülkeye ihracat

Matplas Plastik Metal Sanayi Şirketi hakkında bilgi veren Pazarlama ve Satış Müdürü Cem Emre Tarman; 40 farklı ürünüyle Elektrik, Doğalgaz, Su Dağıtım, Akaryakıt Dağıtım, Havayolu, Kimyasal Madde Depolama ve Dağıtım, Lojistik ve Depolama, Tekstil Üretim ve Dağıtım, Gıda Üretim ve Dağıtım, Posta İdareleri, Denetim ve Gözetim, Güvenlik, Medikal ve Sağlık Şirketleri ile Bankalar, Petrol Rafinerileri ve Kamu İdareleri olmak üzere Türkiye ve 17 ülkeye ihracat yaptıklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vanlıoğlu Grup; Matplas Mühürleriyle Fuarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement