Varto'da Gençler Doğa Şenliği'nde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Varto'da Gençler Doğa Şenliği'nde Eğlendi

Varto\'da Gençler Doğa Şenliği\'nde Eğlendi

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Rafting İl Temsilciliği ve Varto Kaymakamlığı tarafından Doğa Şenliği düzenlendi.

01.06.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Rafting İl Temsilciliği ve Varto Kaymakamlığı tarafından Doğa Şenliği düzenlendi.

Varto'nun Tepe Köyü mevkisinde düzenlenen Doğa Şenliği'nde uçurtma, rafting, yumurta taşıma, halat çekme, çuval ve koltuk kapmaca gibi birçok etkinliğe yer verildi. Şenliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Rafting İl Temsilcisi Şahin Şahin, Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri katıldı. Şenlik, uçurtmaların yapılması ve çadır kurulmasıyla başladı. Canlı müzik ziyafeti ve yemek servisinin de yapıldığı etkinlikte gençler, 1 saat boyunca rafting yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Araştırmacısı Süreyya Yağlıoğlu yönetiminde yapılan yarışlarda birinci olanlara, sırt çantası hediye edildi. Varto'da bir rehabilitasyon merkezindeki engelli öğrencilerin de şenliğe büyük renk kattığını söyleyen Şahin Şahin, "Şenlikte özellikle engelli gençlerimizin birçok yarışmaya katılarak hiçbir engeli tanımamaları ve doyasıya eğlenmeleri bizi çok mutlu etti. Gençlerimize yönelik yapılan yarışmalarda gerek engelli gerekse üniversiteli öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi. Çok güzel bir etkinlik oldu" dedi. - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Varto'da Gençler Doğa Şenliği'nde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement