Vatan Partisi'nden 'Ferman Padişahınsa Alan Bizimdir' Sloganı - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi'nden 'Ferman Padişahınsa Alan Bizimdir' Sloganı

Vatan Partisi\'nden \'Ferman Padişahınsa Alan Bizimdir\' Sloganı

Adana'daki miting alanı Uğur Mumcu Meydanı için Adana Valiliği ve Vatan Partisi arasında yaşanan gerilim tam 11 gün sürdü.

29.05.2015 16:11

Adana'daki miting alanı Uğur Mumcu Meydanı için Adana Valiliği ve Vatan Partisi arasında yaşanan gerilim tam 11 gün sürdü. Son noktayı dün Yüksek Seçim Kurulu koydu. Saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tahsis edilen alan saat 19.30 ile 21.00 arasında da Vatan Partisi'ne verildi.

Vatan Partisi İl Başkanlığı, dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada, Genel Başkan Doğu Perinçek'in de katılımıyla saat 17.00'da İnönü Parkı'nda toplanıp, aynı saatlerde yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı Uğur Mumcu Meydanı'na yürüyeceklerini duyurdu. Bu açıklamayla kentte hava bir anda gerildi. Çevre illerden de polis takviyesi yapıldı Adana'da yaklaşık 10 bin polis toplandı.

Ancak YSK'nın son kararı tansiyonu düşürdü, Vatan Partisi de kendilerine sunulan saatte miting yapmak için gün boyu araçlarla duyuru yaptı. Vatan Partisi, seçim müzikleri çalarak dolaşan araçlardan 19.30'da başlayacak mitinglerine, 'Vatan meydanı aldı, Adana kazandı', 'Ferman Padişahınsa, alan bizimdir' sloganlarıyla çağrı yaptı. Kentin sokaklarında yapılan bu çağrı ise vatandaşların ilgisini çekti

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Nevzat Batmaz YSK'nın hukuki bir yanlıştan döndüğünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi'nden 'Ferman Padişahınsa Alan Bizimdir' Sloganı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement