Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

Vergi Haftası

Erdemli ve Tarsus ilçelerinde Vergi Haftası, düzenlenen törenlerle kutlandı.

23.02.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli ve Tarsus ilçelerinde Vergi Haftası, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Erdemli Temsilcisi Fatih Taşyürek, daire çalışanları ve mali müşavirler Vergi Haftası etikinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Seyyar, amaçlarının vergi bilincinin oluşturması, toplumda vergiye ilişkin ilginin ve gönüllü olarak vergi ödeme alışkanlığının artırılması olduğunu söyledi.

Tören alanındaki kutlamanın ardından Erdemli Kaymakamı Osman Taştan ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sivil toplum kuruluşları ve okulları ziyaret etti.

Tarsus ilçesinde ise vergi dairesi çalışanları Kaymakam Hasan Göç'ü ziyaret etti.

Göç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tarsus'un vergi gelirleri ve bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vergi dairelerinin kamunun çalışmasını sağlayan çok önemli bir kurum olduğunu aktaran Göç, şöyle devam etti:

"Vergi vermek bir vatandaşlık görevidir. Halkımız için yapılan çalışmaların, üretilen hizmetlerin önemli bir kaynağı vergi veren vatandaşlarımızın emeği olduğu kadar bu vergileri toplayıp ülke ekonomisine aktarmaya aracı olan vergi çalışanlarımızın özverili çalışmalarıdır. Vergiler toplanarak, ülkemizin gelişmesi, toplumun refah düzeyinin artması ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakılması noktasında çok önemli rol üstlenen değerli vergi çalışanlarımızı tebrik ediyor, tüm vergi çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement