Villa Almaya Gidenlerin Otomobilindeki 350 Bin Lira Çalındı - Son Dakika
Güncel

Villa Almaya Gidenlerin Otomobilindeki 350 Bin Lira Çalındı

İstanbul'dan Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ne gayrimenkul almaya giden Selim Değirmenci ve Cezayir Önder'in, otomobilin bagajına koydukları 350 bin, satışa aracılık eden kişi tarafından çalındı.

24.04.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ne gayrimenkul almaya giden Selim Değirmenci ve Cezayir Önder'in, otomobilin bagajına koydukları 350 bin, satışa aracılık eden kişi tarafından çalındı.

Olay geçen 14 Nisan günü meydana geldi. Arazi ve konut yatırımı yapan Selim Değirmenci ve Cezayir Önder, bir aracı vasıtasıyla Darıca'da villayı satın almak için anlaştı. Kimliği açılanmayan aracı, satıcı ve alıcıları Darıca'da bir kafeteryada buluşmaya çağırdı, ayrıca alıcıların yanlarında 350 bin lira parayı da getirmelerini söyledi.

İstanbul'da oturan Selim Değirmenci ve Cezayir Önder, söylenen saatte buluşma yeri kafeteryaya gitti, burada kendilerini bekleyen satıcı ile oturup, aracıyı beklemeye başladı. Buluşma yerine gelmeyen aracı, Değirmenci ve Önder'in birlikte geldiği otomobilin camını kırarak bagajdaki 350 bin lirayı alıp izini kaybettirdi.

KARŞI SOKAKTAKİ KAMERA KAYDETMİŞ

Selim Değirmenci ve Cezayir Önder bir süre sonra araçlarının yanına gittiklerinde, paranın alındığını görünce şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada kafeteryanın otoparkına bakan güvenlik kamerası kablolarının kesildiği belirlendi. Ancak yakındaki binanın güvenlik kamerasından hırsızlığı, polisin kimliğini açıklanmadığı aracının yaptığı ve kendisine 2 kişinin yardım ettiği belirlendi.

Polis parayı alıp izini kaybettiren aracıyı ararken, kendisine yardımcı olan M.A.Ü ve F.D. yakalandı ve sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Villa Almaya Gidenlerin Otomobilindeki 350 Bin Lira Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement