Virane Evde Yaşayan Kadına Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Virane Evde Yaşayan Kadına Yardım Eli

Virane Evde Yaşayan Kadına Yardım Eli

Bodrum'da villaların arasında virane hale gelen evde yaşayan, bir taraftan da hastalıklarıyla mücadele eden kadına Bodrum Belediyesi ve Kaymakamlık tarafından yardım yapıldı.

01.08.2014 17:47

Bodrum'da villaların arasındaki virane evde yaşam mücadelesi veren kadına yardım yapıldı.

Yokuşmabı Mahallesi'ndeki villalar arasında bulunan eski evde yaşayan 57 yaşındaki Zehra Korudağ, gazeteciler aracılığıyla yetkililerden yardım istemişti. Bunun üzerine Bodrum Belediyesi ve Kaymakamlık ekipleri, eve gelerek temizlik çalışması başlattı.

İlçede Milli Piyango bileti satışı yaparken Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı'na (KOAH) yakalanan Korudağ, temizlik malzemeleri ile evine gelen yetkilileri karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Korudağ'ın durumunu yerinde gören belediye ekipleri, evde temizlik yaptı. Kaymakamlık yetkilileri de Korudağ'ın sosyal yardımlardan faydalandırılacağını bildirdi. Ayrıca bazı hayırsever vatandaşların da Korudağ'a yardım etmek istedikleri öğrenildi.

Korudağ, kendisine yardımcı olan yetkililere teşekkür ederek, "Allah razı olsun, Allah hiç kimseye bunları yaşatmasın. Bunların yaşanmasını hiç istemezdim ama oldu. Bu bir çaresizlik, benim tercihim değildi" ifadesini kullandı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Virane Evde Yaşayan Kadına Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement