Viranşehir'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de 23 Nisan Coşkusu

Viranşehir\'de 23 Nisan Coşkusu

Viranşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı.

23.04.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı.

Törene Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Nüfus Müdürü Turan Faysal, Gençlik ve Spor Müdürü Enver Alay ile şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından burada son bulan programa Dumlupınar İlkokulu'nda devam edildi.

Dumlupınar İlkokulu bahçesinde devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinliklerine Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör, Viranşehir Belediye Başkanı vekili İsa Misafirci, Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dr Siraç Yolcu ile şube müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

Dumlupınar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Özellikle miniklerin birbirinden güzel gösterileri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Halk oyunlarının da sergilendiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı yaklaşık 3 saat sürdü. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement