Vizyon Turizm İle İlk Kafile 17 Eylül'de Yola Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Vizyon Turizm İle İlk Kafile 17 Eylül'de Yola Çıkıyor

25 yıllık deneyimiyle Delüks Hac – Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, 17 Eylül 2015 tarihinde bu yıl ki ilk hacı adaylarını kutsal topraklara götürüyor.

25.08.2015 14:30

Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce hacı adayı Vizyon Turizm ayrıcalığıyla kutsal topraklara gidiyor. Adaylar, Vizyon Turizm'in hac programında yer alan beş yıldızlı delüks otellerden birini seçip burada konaklayarak kutsal görevini yerine getirecek.

55 Bin 540 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Gidiyor

Vizyon Turizm ile hac görevlerini yerine getirecek olan adaylar 17 Eylül Perşembe günü İstanbul'dan Cidde'ye gidecek. Vizyon Turizm rehberlik hizmeti ayrıcalığıyla 12 gece 13 gün kutsal topraklarda görevlerini yerine getirecek olan hacı adayları 29 Eylül Salı günü Türkiye'ye dönecek.

Delüks/ Lüks Hac- Umre turları düzenlediklerini söyleyen Vizyon Grup Yönetim Kurulu Üyesi Osman Memiş; "25 yıldır hac ve umre turu düzenliyor, hacı adaylarımızın konforunu her zaman en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl ülkemizden 55 bin 540 vatandaşımız kutsal topraklara hacı olmaya gidecek. Hacı adaylarımızın yüzde 40'ı özel şirketler ile hac görevlerini yerine getiriyor. Vizyon Turizm olarak bizleri tercih eden hacı adaylarımıza daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en güvenilir ve en kalite hizmeti vereceğiz. Yıllardır kazandığımız tecrübemizi profesyonel olarak uyguluyor Vizyon Turizm kalitesini her geçen yıl daha da ileriye taşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vizyon Turizm İle İlk Kafile 17 Eylül'de Yola Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement