Voleybol'da 1. Lige Çıkmayı Garantileyen Seramiksan'a Alkış - Son Dakika
Güncel

Voleybol'da 1. Lige Çıkmayı Garantileyen Seramiksan'a Alkış

Voleybol\'da 1. Lige Çıkmayı Garantileyen Seramiksan\'a Alkış

Kadınlar Voleybolda 1. Lig'e çıkmayı garantileyen Seramiksan, şampiyonluk maçında Beşiktaş'a 3-2 yenilerek ikinci olmasına rağmen alkış topladı.

14.04.2016 15:08  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi Final Grubu'nda ilk 2 maçını kazanarak 1'inci Lig'e çıkmayı garantileyen Seramiksan, şampiyonluk maçında Beşiktaş'a 3-2 yenilerek ikinci olmasına rağmen alkış topladı. 1'inci Lig biletini erken alan iki takımın Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu'ndaki karşılaşmasını Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Eski Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Seramiksan sahipleri Hakan ve Bilgehan Demirdöver ile çok sayıda taraftar izledi. Çekişmeli geçen mücadeleyi 25-19, 19-25, 14-25, 29-17 ve 7-15'lik skorlarla tie-break setinde kaybeden Turgutlu temsilcisi, mağlubiyete rağmen kuruluşundan itibaren 5 yıl içinde 1'inci Lig biletini alarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. İkincilik kupası ve madalyalarını alan Seramiksanlı sporcular, mutluluklarını Bursa'ya kadar gelen taraftarlarıyla paylaştı. Seramiksan, geçen sezon Salihli Belediyespor'un başarısından sonra Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ne çıkan üst üste ikinci Manisa temsilcisi oldu.

BAŞKAN ERGÜN'DEN KUTLAMA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ne çıkan Seramiksan ve final etabına kalmasına rağmen 1'inci Lig'in kapısından dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor'u tebrik etti. İki takımla da gurur duyduğunu söyleyen Ergün, şöyle konuştu:

"Manisa her geçen gün spor dünyasında daha çok yer ediniyor. Gurur tablomuza 1'inci Lig'e yükselen Seramiksan da eklendi. Sezon boyunca verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum" dedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un da kenti en iyi şekilde temsil ettiğini dile getiren Ergün, "Ligdeki ilk yıllarında finale kalarak bize büyük mutluluk yaşattılar. Bu inançla önümüzdeki sezon hedefe ulaşacağımıza inanıyorum."

- Turgutlumanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Voleybol'da 1. Lige Çıkmayı Garantileyen Seramiksan'a Alkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement