Volkan Demirel'in Milli Takıma Dönmesinin Tek Yolu! - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel'in Milli Takıma Dönmesinin Tek Yolu!

Volkan Demirel\'in Milli Takıma Dönmesinin Tek Yolu!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Volkan Demirel'i milli takıma çağırmamasının yankıları sürüyor.

30.03.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Volkan Demirel'i milli takıma çağırmamasının yankıları sürüyor.

Milli göreve hazır olduğunu açıkça ifade eden Volkan Demirel, yaşanan süreçte kimsenin kendisine sahip çıkmamasından yakınırken; Fatih Terim ise Volkan Demirel ile ilgili sorulara tepki gösteriyor.

İki arasındaki soğuk savaş devam ederken; söz konusu krizi tatlıya bağlayacak flaş bir gelişme yaşandı. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi isimli programa telefonla katılan Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, çözümü açıkladı.

Gökçe, deneyimli eldivenin affedilmesi için basının önünde özür dilemesi gerektiğini belirtti. Gökçe, "Fatih Terim, Volkan Demirel'in basının önünde özür dilemesini bekliyor. Bu bilgiyi Milli Takım'ın içerisinden aldım" dedi.

Attila Gökçe, 17 Mart 2016 tarihinde kaleme aldığı köşe yazısında da, "Volkan Demirel en kısa zamanda özel bir basın toplantısı düzenleyerek tüm samimiyeti ve pişmanlığıyla önce terk ettiği takım arkadaşlarından, sonra Volkan Babacan'dan, sonra teknik heyetten ve nihayet Türk futbol severlerinden özür dilemeli! Ayrıca kimin sözleriyle stattan ayrıldığını, kimin sözleriyle geri döndüğünü de açıklamalı! Bu özürüyle kamuoyunu ve Milli Takım'daki hocalarını, arkadaşlarını ikna etmeli. Terim, gerekirse en değerli oyuncularından vazgeçebileceğini defalarca göstermiş bir teknik direktördür. Şu da unutulmasın: Volkan'ı sonraki maçlarda oynama hakkını kaybetmemesi için terk ettiği stada geri döndüren de Terim'dir" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Volkan Demirel'in Milli Takıma Dönmesinin Tek Yolu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement