Vurucu'dan Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vurucu'dan Destek Ziyareti

Vurucu\'dan Destek Ziyareti

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, 3 Mayıs’ta yapılacak genel kurul öncesi, Ezine ilçesini ziyaret ederek destek istedi.

09.04.2014 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, 3 Mayıs'ta yapılacak genel kurul öncesi, Ezine ilçesini ziyaret ederek destek istedi.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, Oda üyeleri ve bazı İlçe oda başkanları ile Ezine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özkan'ı ziyaret ederek 3 Mayıs da yapılan Genel Kurula davet etti.

Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özkan ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılan Başkan Vurucu, gördüğü yakın ilgiye teşekkür ederek Genel kurul için destek istedi.

Mustafa Vurucu ve beraberindekiler, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'nu da makamında ziyaret ederek başarılar dilediler. Ardından Ezine Şoförler Odası Başkanı Yılmaz Konca'yı ziyaret eden Vurucu

Genel Kurula davet edip destek istedi. Başkan Yılmaz Konca, "Başkanımız Mustafa Vurucu'nun hep arkasında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vurucu'dan Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement