World Alışveriş Asistanı'na "En İnovatif Ürün" Ödülü - Son Dakika
Güncel

World Alışveriş Asistanı'na "En İnovatif Ürün" Ödülü

Yapı Kredi'nin akıllı alışveriş uygulaması World Alışveriş Asistanı, "Visa Europe Best Ödülleri 2015"te mobil ödemeler ve mobil ticareti kapsayan yenilikçi hizmetler alanında "En İnovatif Ürün" ödülü aldı.

01.07.2015 13:36

Yapı Kredi'nin akıllı alışveriş uygulaması World Alışveriş Asistanı, "Visa Europe Best Ödülleri 2015"te mobil ödemeler ve mobil ticareti kapsayan yenilikçi hizmetler alanında "En İnovatif Ürün" ödülü aldı.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, bankanın, Türkiye'nin lokasyon bazlı anlık bildirim gönderme özelliğine sahip ilk akıllı alışveriş uygulaması olan World Alışveriş Asistanı ödüle değer görüldü.

Visa Futures Konferansı kapsamında düzenlenen "Visa Europe Best Ödülleri 2015"te 10 ülkeden 150'den fazla katılımcı oy kullandı. Bankanın uygulaması mobil ödemeler ve mobil ticareti kapsayan yenilikçi hizmetler alanında "En İnovatif Ürün" ödülünü aldı.

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, World Alışveriş Asistanı ile Türkiye'de dijital bankacılıkta öncü rollerini sürdürmeye devam ettiklerini belirterek, geliştirdikleri yenilikçi mobil uygulamalarla müşterilerinin alışveriş deneyimlerini daha kolay, daha keyifli hale getirmeyi ve üye işyerlerinin de bu sayede daha fazla müşteriye ulaşmasını hedeflediklerini bildirdi.

Ülgen, "Başarımızın Visa Europe Best Awards tarafından tescil edilmesi, çalışmalarımızda bizleri cesaretlendiriyor ve doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel World Alışveriş Asistanı'na 'En İnovatif Ürün' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement