Yaban Domuzu Sürüsü İlçe Yakınına Geldi - Son Dakika
Güncel

Yaban Domuzu Sürüsü İlçe Yakınına Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Karayolundan görüntüler Domuzların ormanlık alandaki görüntüleri Domuzları izleyen vatandaşlardan görüntüler Yaban domuzu sürüsü ilçe yakınına geldi Kars'ın Sarıkamış ilçesi Karayolları Çeşmesi mevkisinden geçen vatandaşlar, araçlarını yol kenarına park ederek domuzları izledi Kars'ın sarıçam ormanlarıyla ünlü ilçesi Sarıkamış yakınlarına yaban domuzu sürüsü geldi.

07.06.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Karayolundan görüntüler

Domuzların ormanlık alandaki görüntüleri

Domuzları izleyen vatandaşlardan görüntüler Yaban domuzu sürüsü ilçe yakınına geldi

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Karayolları Çeşmesi mevkisinden geçen vatandaşlar, araçlarını yol kenarına park ederek domuzları izledi

Kars'ın sarıçam ormanlarıyla ünlü ilçesi Sarıkamış yakınlarına yaban domuzu sürüsü geldi.

Sarıkamış- Erzurum karayolu Karayolları Çeşmesi mevkisinde, ormanlık alanın eteklerinde yavrularıyla beslenen yaban domuzları dikkati çekti.

Domuzları gören bazı vatandaşlar, araçlarını yol kenarına park ederek, dürbünle domuz sürüsünü izlemeye çalıştı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Volkan Önder Özdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zengin bir doğaya sahip Sarıkamış'ın birçok yaban hayvanını barındırdığını söyledi.

Ormanlık alanda yaşayan yaban hayvanlarının zaman zaman ilçeye yakın yerlere gelebildiğini belirten Özdoğan, şunları kaydetti:

"Zengin bir doğada yaşadığımız için bu tür durumlarla karşılaşıyoruz. Ormanlarımızda ayı, kurt, tilki ve yaban domuzları gibi birçok hayvan yaşıyor. Bazen beslenmek için ilçe yakınına kadar gelebiliyorlar. Bazen de özellikle domuzlar, vatandaşlarımızın ekili alanlarına zarar verebiliyor. Tabii yaban hayatına zarar vermeden, vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları gerekiyor."

Yaban Domuzu Sürüsü İlçe Yakınına Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaban Domuzu Sürüsü İlçe Yakınına Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement