Yağmur Suyu Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yağmur Suyu Çalışmaları Devam Ediyor

Yağmur Suyu Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesi’nde taşkınlara sebep olan yağmur suyunun yeraltına alma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

25.08.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesi'nde taşkınlara sebep olan yağmur suyunun yeraltına alma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesi'nin her yağıştan olumsuz etkilendiğini belirterek, yeni yerleşime açılan engebeli bölgelerde, yerleşimin gerektirdiği toprak katmanının büyük ölçüde kapatılması, mahalle genelinde kot farkı olması ve yerleşmenin büyük bir bölümünün kot farkı nedeniyle enginde kalması, İlçemiz içinden geçen D-850 karayolunun yağmur suyu akışını engellemesi ve İlçe ortasında doğal bent görevi görmesi nedeni ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren yağmur suyu sorununun giderilmesi gerektiğinden dolayı çalışmalara hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Özdemir, ayrıca açıklamasında çalışmaların bitiminde bozulan yolun asfalt ve kaldırımının da yenileceği bilgisini verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağmur Suyu Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement