Operasyon Yapılan Şüpheliler Uyuşturucu ve Parayı Yakmaya Kalktı - Son Dakika
Güncel

Operasyon Yapılan Şüpheliler Uyuşturucu ve Parayı Yakmaya Kalktı

Operasyon Yapılan Şüpheliler Uyuşturucu ve Parayı Yakmaya Kalktı

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda, şüpheliler evde bulunan uyuşturucu ve paraları sobaya atarak yakmaya kalktı.

14.04.2016 14:52  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Gürçeşme semtinde bir eve yaptıkları uyuşturucu baskınında, şüphelilerin sobaya atıp yakmaya çalıştığı torbadan bir miktar kokain ve yarısı yanmış paralar çıktı. Gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

UYUŞTURUCULARI YAKMAYA KALKTILAR

Konak ilçesi Gürçeşme bölgesinde iki farklı adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi üzerine Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Bu sırada içeride bulunan şüpheliler ekiplerin içeriye girmesini engellemeye çalışırken bir yandan da ellerindeki uyuşturucu madde paketleri ile uyuşturucu satışından elde ettikleri paraları sobada yakmaya çalıştı.

Operasyon Yapılan Şüpheliler Uyuşturucu ve Parayı Yakmaya Kalktı

AV TÜFEĞİ VE ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

İçeri giren ekiplerin söndürdüğü sobadan kısmen yanmış paralar, yanmış vaziyette taş kokain bulundu. İki adresteki C.T. (32), H.D. (65), E.Ç.(30), Y.Ç. (25) R.B. (39), S.Ç. (24) ve M.E. (45) ile yaşı küçük S.U.(16) yakalandı. Yapılan aramada bir av tüfeği ile 1.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyon Yapılan Şüpheliler Uyuşturucu ve Parayı Yakmaya Kalktı

5'İ SERBEST KALDI, 3'Ü TUTUKLANDI

E.Ç. ve C.T. ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığından, R.B., H.D. ile yaşı küçük olan S.U. çıkarıldıkları mahkemede serbest kaldı. M.E., S.Ç. ve Y.Ç. ise tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Operasyon Yapılan Şüpheliler Uyuşturucu ve Parayı Yakmaya Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OSMANLI: ERDOĞAN AYAKABI KUTUSU BULURDU SİZE 2 7 Yanıtla

Advertisement