Yakalanınca Polise Sahte Kimlik Gösterdiler - Son Dakika
Güncel

Yakalanınca Polise Sahte Kimlik Gösterdiler

Yakalanınca Polise Sahte Kimlik Gösterdiler

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde adeta suç makinesi 2 kadın zanlı yakaladı.

17.01.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde adeta suç makinesi 2 kadın zanlı yakaladı.

Birçok başarılı operasyona imza atan Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, haklarında yıllarca kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 kadını yakalamayı başardı. Ekipler, aylardır, Bursa'dan ilçeye gelerek hırsızlık gibi suçlar işledikleri tahmin edilen M.İ. (27) ve P.V. (22) isimli şüphelileri takibe aldı. Geçtiğimiz gün, 2 erkekle birlikte bir özel otomobille ilçeye geldikleri tespit edilen zanlılar, Bursa-Bandırma Karayolu üzerinde polis tarafından durdurularak yakalandı.

Zanlılar polise sahte kimlik gösterdi. Asıl kimlikleri, götürüldükleri polis merkezinde ortaya çıktı. M.İ'nin 9 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 6 yıl 6 ay hapis cezası, P.V'nin 5 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Yanlarındaki 2 erkek şahsın suç kayıtlarının olmadığı öğrenildi. İfadeleri alanın şahıslar, doktor kontrolünden geçirildikten sonra adli makamlara teslim edildi. Her iki kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVM FARESİ İZİNLİ POLİS MEMURUNUN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Bu arada, izin gününde olan bir polis memuru, ailesiyle birlikte ilçedeki bir alışveriş merkezindeyken, şüpheli olarak gördüğü S.K. (36) isimli şahıs için resmi ekip çağırdı. Alışveriş merkezinden çıkarken polis tarafından sorgulanan S.K.'nin yapılan üst aramasında, alışveriş merkezindeki süpermarketten çaldığı bir şişe içki çıktı. Hırsızlık şüphelisi adli makamlara teslim edildi - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yakalanınca Polise Sahte Kimlik Gösterdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement