Yakut Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Yakut Güven Tazeledi

Yakut Güven Tazeledi

Balıkesir’in Havran ilçesi Süt Üreticiler Birliği Toplantı salonunda yapılan Ziraat Odası seçimlerini mevcut Başkan Adem Yakut kazandı.

15.02.2015 14:31

Balıkesir'in Havran ilçesi Süt Üreticiler Birliği Toplantı salonunda yapılan Ziraat Odası seçimlerini mevcut Başkan Adem Yakut kazandı.

Divan Başkanlığını Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy yaparken katip üyeliklerini ise Servet Kansoy, Mehmet Sevim ve Turgay Kılıç yaptı. Mevcut Başkan Adem Yakut ve Esat Şık'ın birlikte yarışması beklenirken sürpriz yaşandı. Esat Şık'ın listesinde bulunan 34 delegenin 28 tanesi Divana istifalarını sunması ile Şık adaylıktan geri çekildi. Tek liste ile girilen seçimleri Delegelerin tüm oylarını alan Adem Yakut kazandı. Yakut tüm delegelere teşekkür ederek "Her zaman sizlerin yanınızdayım. Demokratik bir seçim süreci geçirdik. Zaman zaman zor anlar yaşadık. Buda seçimin içinde olan olaylardır. Kazanan Havran çiftçimizdir. Tüm delegelerimiz verdikleri oylar ile istikrara devam demiştir." dedi. Başkan Adem Yakut "Bugüne kadar Odamıza hizmet eden Başkanlarımızda delegelerimize üyelerimize teşekkür ederim. Rahmetli olanların mekanları cennet olsun. Başarılı bir yönetimden görevi devraldık bizlerde odamızın çıtasını daha da yükseklere çıkartacağız" dedi. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy yeni başkan Adem Yakut'u tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Geçtiğimiz yıl iki dönemdir Ziraat Odası Başkanlığı görevinde bulunan Emin Ersoy Belediye Başkanlığına aday olduğu için istifa etmiş yerine ise ikinci Başkan Adem Yakut getirilmişti.- - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakut Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement