Yakutiye Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Özürlüler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yakutiye Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Özürlüler Derneği'ne Ziyaret

Yakutiye Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Özürlüler Derneği\'ne Ziyaret

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Gönüllüleri anlamlı bir faaliyete imza attı.

01.11.2016 14:24

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Gönüllüleri anlamlı bir faaliyete imza attı. Özürlüler Derneğini Ziyaret ederek, özel öğrencilere hediye dağıttı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakutiye Gençlik Merkezi kulüp çalışmalarına katılan gençler, aralarında gönüllülük esasına göre seçtikleri üniversiteli ve liselilerden oluşan gönüllü grubu, Erzurum Özürlüler Derneğini ziyaret ederek, özel öğrencilere hediyeler verdi.

Erzurum'un Yakutiye İlçesi sınırları içindeki Tebrizkapı Semti'nde bulunan Erzurum Özürlüler Derneğine yaklaşık 35 kişilik grupla giden gönüllüler, özel çocuklarla kaynaşarak çikolata ve hediye dağıtarak gönüllerini fethettiler.

Aydın ve gönüllüler iş başında

Yakutiye Gençlik Merkezi ve Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, üniversite yaşantılarında, ders yoğunluğunu ve hayat şartlarını düşünecek olursak, bu dönemde yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu söyleyebiliriz" diyerek, grup liderliğini yapan Bülent Aydın'a ve gönüllü gençlere teşekkür etti.

Yeni bir proje olarak Pasinler'de belirlenen bir köy okuluna gidilerek ihtiyaçlı olan çocuklara ayakkabı ve giysi yardımı ile okulun dış boyasını yapacaklarını belirten Yılmaz, yıl boyunca bu sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerin engelli vatandaşları göstermiş oldukları vefa örneğinin takdire şayan olduğunu belirterek, bu anlamlı hizmetten dolayı Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ile gençlik liderlerine ve gönüllü gençlere duyarlılığından dolayı kendilerini kutladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakutiye Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Özürlüler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement