Yalova'da 24 Milyon Liralık Borç Yapılandırıldı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da 24 Milyon Liralık Borç Yapılandırıldı

Yalova\'da 24 Milyon Liralık Borç Yapılandırıldı

Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Salih Aydın, alacakların yapılandırılmasına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

29.09.2016 16:14

Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Salih Aydın, alacakların yapılandırılmasına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Aydın, müdürlük binası toplantı salonunda devlet alacaklarının yeniden yapılandırılmasına imkan tanıyan düzenlemeyle ilgili basın toplantısı yaptı.

Borçları yapılandırdıklarını ve bu yapılandırmada önemli özelliklerin olduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Peşin ödemede büyük kolaylıklar var. 2 Eylül'de geniş katılımlı bir toplantı ile bu yapılandırmaları anlattık. Birçok belediye başkanımızla görüştük. Şu ana kadar bu konuda toplam 706 başvuru aldık. Bunlardan 52'i işveren. Bunun içinde belediyelerimiz de dahil 24 milyon liralık borç yapılandırıldı. 287 Bağ-Kur'lumuz başvuruda bulundu. Bizim bu konuda ciddi çalışmalarımız var. Broşürlerle ve afişlerle halkımızı da bilgilendiriyoruz. İlçelerimize de bu pankartlar asıldı. Yapılandırma sonuna kadar da asılı kalacaklar. Bizim borç çeşitliliğimiz fazla. Geçen yıl 6552 Sayılı Kanun kapsamında başvuruda bin 500 civarında Bağ-Kur'lumuz faydalandı, 3 bin civarında da işverenimiz faydalanmıştı. Bu yıl aynı rakamlara yaklaşacağını düşünüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da 24 Milyon Liralık Borç Yapılandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement