Laf Atma Kavgası Mahalleyi Ayağa Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

Laf Atma Kavgası Mahalleyi Ayağa Kaldırdı

Yalova'da inşaatlarda çalışan işçilerle mahallede oturan gençler arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya polis müdahale etti.

23.06.2015 14:51  Güncelleme: 16:07

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi'nde inşaatlarda çalışan ve aynı evde kalan işçilerle mahallede oturan gençler arasında, "Bizim mahallede kadınlara neden bakıyorsunuz" tartışmasının kavgaya dönüşmesinin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Yaşanan gerginliğin, mahalle sakinlerinin devreye girmesi sonucu tarafların birbirlerinden özür dilemesi sonucu yatıştığı belirtildi.

Yalova'ya bağlı Çiftlikköy İlçesi Kelebek Çayırı Mevki'nde iddiaya göre, geçen pazar gecesi mahallede oturan yaklaşık 25 genç, "Kadınlara ve kızlara laf attıkları, içtikleri alkolün şişesini bahçeye attıkları" gerekçesiyle inşaatlarda çalışan ve aynı evde kalan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nden gelen işçilerle önce tartıştı sonra kavga etti.

OLAYA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Yaşanan arbede sırasında, çevrede oturanlardan bir kişi de, olayların yatışması için av tüfeği ile havaya iki el ateş etti. Aldıkları yumruk ve sopa darbesiyle 6 kişinin hafif yaralandığı olaylar polis tarafından önlendi.

İşçilerin evlerinin pencere camlarının atılan taşlar sonucu kırıldığı kavga sonrası hastaneye gönderilen yaralılar aynı gece taburcu edildi. Yaşanan gerilim, mahalle sakinlerinin devreye girip tarafların birbirlerinden özür dilemesi sonucu yatıştırıldı.

TARAFLAR BİRBİRLERİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, kavganın siyasi hiç bir yönünün olmadığını belirterek, "Olay işçilerin mahalledeki kadınlara ve kızlara laf attığı şeklindeki gerçek olmayan iddialar yüzünden çıktı. Polis müdahale ederek olayı daha büyümeden engelledi. Hafif yaralanan 6 kişi aynı gün taburcu edildi. Şu ana kadar her hangi bir gözaltı yok. Polisler, soruşturmayı sürdürüyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Laf Atma Kavgası Mahalleyi Ayağa Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement