Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kurumsal kapasitenin artırılması projesi kapsamında "Etkili İletişim Yöntemleri Eğitimi" verildi.

15.07.2015 12:29

Altınova Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kurumsal kapasitenin artırılması projesi kapsamında "Etkili İletişim Yöntemleri Eğitimi" verildi.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Hürriyet Ortaokulu toplantı salonunda yapılan sertifika töreninde projenin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın Teknik Destek Programı kapsamında yapıldığını söyledi.

Projeye Altınova ilçesi kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan 91 personelin katıldığını belirten Kaya, "Katılımcılara bu proje ile kaliteli hizmet sunma, karşılaşılan sorunlara kısa sürede ve profesyonelce etkili çözüm üretme yeteneklerinin geliştirilmesi, kamu hizmeti imajının güçlendirilmesi gibi konularında eğitimler verildi. Ben bu eğitimlerin faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Daha sonra projeye katılan ve eğitimi başarıyla tamamlayan 91 kursiyere katılım belgesi verildi.

"Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Rüzgar Enerjisi" semineri

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Rüzgar Enerjisi" semineri düzenlendi.

Müdürlük personeli Murat Yıldırım, Ahmet Kürşat Gedikoğlu Konferans Salonu'nda "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Rüzgar Enerjisi" semineri verdi.

Rüzgar enerjisinden nasıl yararlanıldığını anlatan Yıldırım, daha sonra sorulan soruları yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement