Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapılan incelemede ilçenin denizinin yüzmeye elverişli çıktığını bildirdi.

24.07.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapılan incelemede ilçenin denizinin yüzmeye elverişli çıktığını bildirdi.

Silpagar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlilerince Çiftlikköy halk plajlarından alınan deniz suyu numunelerinde yapılan analizlerde suyun sağlığa elverişli çıktığını söyledi.

Halk plajı, Başkent 3 Sitesi Plajı, Aydınkent ve Ceylankent plajlarında denize girilmesinde sakınca olmadığını belirten Silpagar, şunları kaydetti:

"İlçemizde vatandaşlar hafta içi ve hafta sonları kum, deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Vatandaşların gönül rahatlığı ile plajlara girebilmesi adına plaj ve sahil işgalcilerine yönelik zabıta ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyon ise meyvelerini verdi. Vatandaşlar artık ücretsiz bir şekilde Çiftlikköy'ün plajlarından yararlanabiliyor. Ayrıca plajlarımızın doluluk oranının yüksek olması ve mükemmel A sınıfı plajlar olmasından ötürü de çok memnunuz."

Çınarcık Belediyesi ek hizmet birimi hizmete girdi

Çınarcık Belediyesi tarafından Karpuzdere Mahallesi'nde ek hizmet birimi hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Avni Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmeye çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemek için birimin açıldığını ifade eden Kurt, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Burada vezne hizmetimiz de yakında başlayacak ve vatandaşlarımız ödemelerini bu noktadan yapabilecekler" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement