Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, bir ay önce ihalesi yapılan 1,5 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlandığını bildirdi.

08.09.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, bir ay önce ihalesi yapılan 1,5 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlandığını bildirdi.

Kangal, yaptığı açıklamada Tuzla, Karadeniz, Rauf Denktaş, Yeni Akın caddeleri ile Morgil Sokak'ta yapılan sıcak asfalt kaplama çalışmasının tamamlandığını söyledi.

Beldenin yollarının güzel olması için çalıştıklarını belirten Kangal, "Beldemizde bulunan ana ve ara yolların, asfalt veya parke taşı ile kaplanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhalesi yapılan 1,5 kilometre uzunluğundaki sıcak asfalt yol kaplama çalışmamız tamamlanmıştır" diye konuştu.

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulukaya'dan ziyaret

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti.

Ulukaya, Mavi Deniz Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret ederek burada tesisle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çınarcık'ın Teşvikiye Beldesi ve Kocadere köyünün atık sularını arıtan tesisin 30 bin metreküp kapasiteye sahip olduğunu ve çıkış suyu değerlerinin bakanlıkça online olarak izlendiğini belirten Ulukaya, "Özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte arıtma tesisinde yaşanan problemlerle ilgili olarak neler yapılabileceği hususu ziyaretin ana gündemini teşkil etmiştir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement