Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova'daki kurum ve kuruluş müdürleri, Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

08.11.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'daki kurum ve kuruluş müdürleri, Çiftlikköy İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Konuklarına bilgi veren okul müdürü Metin Bedir, ortaokulun 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında hizmete açıldığını söyledi.

Okulda öğrencilere en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını belirten Bedir, "Burada öğrencilere sadece eğitim vermiyoruz, onların sosyalleşmesi için de bir sürü sosyal projeyi hayata geçiriyoruz. Öğrencilerimiz, düzenlediğimiz projelere severek ve isteyerek katılıyorlar. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin başarısına da katkı vereceğine inanıyorum. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Erhan Dede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir, Çiftlikköy Müftüsü Muhammed Kara, kurum ve kuruluş temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

- Eğitim Bir-Sen yöneticilerinin okul ziyaretleri

Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Uğur Hakan Tan, Armutlu ilçesi Fıstıklı köyündeki okulları ziyaret ettiklerini bildirdi.

Tan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okullara ziyaretler düzenlemeye başladıklarını belirtti.

Okulları ziyaret ederek öğretmenlerin istek ve sıkıntılarını dinlediklerini belirten Tan, "Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi olarak üyelerimiz bizim için çok önemlidir. Onların istek ve sıkıntılarını gidermek bizim için görevdir. Yalova'daki en ücra köylere de giderek üyelerimize ulaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement