Yalovalı Dev Adamlar Beykoz'u Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Yalovalı Dev Adamlar Beykoz'u Gözüne Kestirdi

Yalovalı Dev Adamlar Beykoz\'u Gözüne Kestirdi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Yalova Belediyespor, play-off eleme turunda karşılaşacağı Beykozspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

16.04.2015 15:00

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Yalova Belediyespor, play-off eleme turunda karşılaşacağı Beykozspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yalova ekibi ilk maçını 18 Nisan Cumartesi günü saat 19: 00'da İstanbul'da Caferağa Spor Salonu'nda oynayacak. Eleme turunda ki iki maça 21 Nisan Salı ve 23 Nisan Perşembe günleri Yalova 90. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2. Tur C Grubu'nu 25 puanla ikinci sırada bitiren Yalova Belediyespor, 2. Tur D Grubu'nu 24 puanla üçüncü sırada tamamlayan İstanbul temsilcisi Beykozspor ile eşleşmişti.

3. Lige çıkmak istediklerini söyleyen Yalova Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz," Play-Off eleme turunda Beykozspor ile eşleştikten sonra tamamen rakibimize konsantre olduk. Geçmişte oynadıkları maçların videolarını izleyip rakibimize özel olarak hazırlanıyoruz. Onlarda kaliteli bir takım ve en az bizim kadar turu geçmek istiyorlar. Zor maçlar oynayacağız ama ben takımıma güveniyorum. Çocuklar buraya gelene kadar çok iyi işler yaptılar. Bundan sonrada yapmaya devam edecekler. Amacımız 3. Lige çıkmak ve bunu başaracak gücümüz var. Karşıyaka maçında sakatlanan Mustafa büyük ihtimalle Beykoz serilerinde yer alamayacak. Seri 3 maç üzerinden oynanacak 2 maç kazanan bir üst tura geçecek. İlk maçımızı 18 Nisan Cumartesi deplasmanda oynayacağız. İkinci maç ise salı günü saat 16: 00'da Yalova'da oynanacak. Seri 1-1 olursa yine Yalova'da perşembe günü bir maç daha oynayacağız. Taraftarlarımızdan ricam bizleri bu zorlu müsabakalarda yalnız bırakmasınlar. Onların desteği özellikle savunmada direncimizi artırıyor" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Dev Adamlar Beykoz'u Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement