'Yan Baktı' Diye İki Kişiyi Bıçakladı - Son Dakika
Ege

'Yan Baktı' Diye İki Kişiyi Bıçakladı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Yan Bakma Meselesinden Çıkan Kavgada M.c.e., İsmail Derin ve Eşref Orak'ı Bıçakla Yaralayıp Kaçtı. M.c.e. Polis Tarafından Yakalanıp Gözaltına Alındı.

18.03.2010 01:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, yan bakma meselesinden çıkan kavgada M.C.E., İsmail Derin ve Eşref Orak’ı bıçakla yaralayıp kaçtı. M.C.E. polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Olay, Yeni Yol Caddesi 59 Sokak üzerinde meydana geldi. Kalabalığın olduğu bir sokakta yaşanan olayda, sokak üzerinde yaya olarak ilerleyen M.C.E.  (19), karşıdan gelen İsmail Derin (24) ve Eşref Orak (26) ile yan bakma meselesi nedeniyle tartışmaya başladı.

Boynundan yaralı

Kavgaya dönüşen olayda M.C.E. belinden çıkardığı kelebek olarak tabir edilen bıçakla iki arkadaşı yaraladı. Derin boynunun sağ tarafından, Orak ise sol kolundan aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, M.C.E.’de koşarak olay yerinden kaçmaya başladı. Olayı gören kadınların çığlık atması üzerine devriye gezen polis ekipleri olay yerine geldi. Olay yerinden kaçmaya çalışan M.C.E. yaşanan kovalamacanın ardından yakalanıp gözaltına alındı. Yaralılar için sağlık ekibi çağrıldı. Hırsızlık ve adam yaralama suçlarından sabıkalısı bulunan M.C.E. adliyeye sevkedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege 'Yan Baktı' Diye İki Kişiyi Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement