Yangında Mahsur Kalan Anne ve Kızı İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Yangında Mahsur Kalan Anne ve Kızı İtfaiye Kurtardı

Yangında Mahsur Kalan Anne ve Kızı İtfaiye Kurtardı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatısında bakım ve onarım yapıldığı sırada çıkan yangın sonrası binanın son katındaki evinde mahsur kalan anne ve kızı itfaiye tarafından kurtarıldı.

15.07.2014 16:14

Konya'nın Ereğli ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatısında bakım ve onarım yapıldığı sırada çıkan yangın sonrası binanın son katındaki evinde mahsur kalan anne ve kızı itfaiye tarafından kurtarıldı.

Yangın, Eti Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın çatısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, apartmanın çatısında bakım ve onarım yapıldığı sırada oluşan kıvılcımların alev alması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede rüzgarında etkisiyle tüm çatıyı saran alevleri fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, bir yandan yangına müdahale ederken, bir yandan da binanın son katında mahsur kalan anne ve kızını kurtarmak için çalışma başlattı. Yangın merdiveniyle apartmanın son katına çıkan itfaiye dumandan etkilenen anne ve kızını aşağıya indirdi. Ambulansa alınan anne ve kızı Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, incelemelerde bulunarak görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yangında Mahsur Kalan Anne ve Kızı İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement