Yangını Söndürmek İsterken Yandılar - Son Dakika
Güncel

Yangını Söndürmek İsterken Yandılar

Yangını Söndürmek İsterken Yandılar

Çanakkale’nin Çan ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Küçüktepe köyünde çıkan yangında bir ev 1, ahır ve samanlık yandı.

15.07.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Küçüktepe köyünde çıkan yangında bir ev 1, ahır ve samanlık yandı. Yangını söndürmek isteyen anne ve oğul, elbiselerinin alev alması sonucu yaralandı.

Çan ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Küçüktepe köyünde Ali Aydın Garip'e (53) ait samanlıkta, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, bitişik haldeki ahır ve eski eve sıçradı. Samanlıkta başlayan yangını gören Kadriye Garip (50) ile oğlu Uğur Garip (22), yangını söndürmek için alevlerin arasına daldı. Elbiseleri alev alan anne ve oğlunun vücudunda ciddi derecede yanıklar meydana geldi. Çan Orman işletme Müdürlüğü'ne bağlı Etili köyündeki yangın arazözü, alevlere müdahale ederek civardaki diğer evlere sıçramasını önledi. Yangın, Çan Belediyesi itfaiyesinin de müdahalesiyle söndürüldü.

Yangını söndürmeye çalışırken yaralanan Kadriye ve Uğur Garip, ambulans ile Çan devlet hastanesine kaldırıldı. Uğur Garip'in yanık tedavisi Çanakkale'de sürerken, anne Kadriye Garip Kocaeli Derince Devlet Hastanesine sevk edildi. Koyunlarını otlatırken yangını haber alarak eve gelen Ali Aydın Garip, yangında 100 adet saman balyası, 1 ton koyun yemi ile boş haldeki 40 arı kovanının yandığını söyledi.

Köy sakinlerinden Gökhan Ersoy, "Biz geldiğimizde samanlar tutuşmuştu. Dam da yangın başlamıştı. Daha sonra müdahale edildi ve söndürüldü. Nedenini bilmiyoruz. Anne ve oğulun kollarında ve vücutlarında yanıklar oldu" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yangını Söndürmek İsterken Yandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement