Yanlış Aracı Kurşunladı - Son Dakika
Güncel

Yanlış Aracı Kurşunladı

Yanlış Aracı Kurşunladı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde S.A. adlı müşteri, eğlenmek için gittiği içkili restoranda hesabın yüksek gelmesine sinirlenerek, mekan sahibine ait olduğunu düşündüğü bir aracı kurşunladı.

01.08.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde S.A. adlı müşteri, eğlenmek için gittiği içkili restoranda hesabın yüksek gelmesine sinirlenerek, mekan sahibine ait olduğunu düşündüğü bir aracı kurşunladı. Kurşunlanan araç restorana gelen başka bir müşteriye ait çıktı.

Olay Kapaklı ilçesine bağlı Cumhuriyet mahallesi Vatan caddesi üzerindeki bir içkili restoranda meydana geldi. İddiaya göre eğlenmek için bahse konu restorana gelen S.A., hesabı istedi. Hesabın yüksek gelmesine sinirlenen S.A., işletme çalışanları ile kısa bir süre tartıştı. Hesabı ödedikten sonra restorandan ayrılan S.A., sinirlerine hakim olmayarak geri döndü ve restoranın önünde bulunan ve mekan sahibine ait olduğunu düşündüğü aracı kurşunladı.

Kurşunlanan araç başka bir müşteriye ait çıktı

S.A.'nın işletme sahibine ait olduğunu düşündüğü ve kurşunladığı araç, restorana gelen başka bir müşteriye ait çıktı. İhbar üzerine harekete geçen Kapaklı polisi, restoran önündeki aracı kurşunlayan S.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada bir adet silah, şarjör ve 4 adet de mermi bulundu. İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen S.A., çıkarıldığı nöbetçi savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yanlış Aracı Kurşunladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement