Yanlış Yangın İhbarı Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Yanlış Yangın İhbarı Korkuttu

Yanlış Yangın İhbarı Korkuttu

Bolu'da, kimyasal madde taşıyan TIR'ın yandığı ihbarı panik yaratırken; polis, itfaiye, 112 Acil ve AFAD ekibi seferber oldu.

30.04.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, kimyasal madde taşıyan TIR'ın yandığı ihbarı panik yaratırken; polis, itfaiye, 112 Acil ve AFAD ekibi seferber oldu. TIR'ın Suriye'ye yardım götürdüğü ortaya çıkarken, tutuşan lastikleri itfaiye ekiplerince söndürüldü.

TEM Otoyolu'nda ilerleyen bir sürücü, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü arayarak Köroğlu rampası mevkiinde kimyasal madde yüklü bir TIR'ın yandığını bildirdi. İhbarın ardından Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bölgeye hareket ederken, ayrıca olay yerine polis ve 112 Acil ekibi de sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler dorsesinin lastikleri tutuşan TIR'ı gördüler. Suriye'ye yardım malzemesi götüren Hasan Poyraz idaresindeki 27 YV 189 plakalı TIR'ın dorsesinin tutuşan lastikleri itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Ekiplerin müdahalesi sırasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden de bir ekip bölgeye geldi. İhbarın asılsız olduğunun ortaya çıkmasıyla ekipler rahat bir nefes aldı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanlış Yangın İhbarı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement